De showroom is uw visitekaartje voor de mooie producten en diensten die u levert. Een showroom die passie en liefde voor sanitair uitstraalt. Wij delen deze passie en liefde voor sanitair en kunnen u ondersteunen bij de uitstraling van uw showroom. Het is belangrijk dat de bezoeker van uw showroom de perfecte indruk krijgt van de producten en van u als leverancier. De kastdeuren goed afgesteld, werkende lampen en een precies sluitende douchedeur draagt bij aan een goede indruk.

Wij zorgen voor een showroom die in perfecte staat verkeert. Speciaal hiervoor hebben we ‘Werk aan de winkel’ serviceabonnementen opgesteld. De intensiteit van onze servicewerkzaamheden kiest u zelf!

Uiteraard is ieder abonnement uit te breiden met u specifieke wensen. Werkzaamheden zoals schilderen, behang plakken en wanden zetten regelen wij ook voor u. Het belangrijkste is dat uw showroom er uitmuntend bij staat en dat u in een opgeruimde ruimte voorzien van de nieuwste trends uw klanten te woord kan staan.

Abonnement Koper:

2-jaarlijks servicebezoek aan uw showroom

Na deze servicebezoeken hangt alles weer recht, zijn deurtjes afgesteld en handgreepjes aangedraaid, branden alle lampjes van de meubelen (mits aanwezig) en is een inventarisatie gemaakt van eventuele schades. Wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden en tarieven.

Abonnement Chroom:

3-jaarlijks servicebezoek aan uw showroom

Na deze servicebezoeken hangt alles weer recht, zijn deurtjes afgesteld en handgreepjes aangedraaid, branden alle lampjes van meubelen en toonzaal (mits aanwezig) en is een inventarisatie gemaakt van eventuele schades. Daarnaast is het vervangen van 4 producten per jaar inbegrepen. Wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden en tarieven.

Abonnement RVS:

6-jaarlijks servicebezoek aan uw showroom

Na deze servicebezoeken hangt alles weer recht, zijn deurtjes afgesteld en handgreepjes aangedraaid, branden alle lampjes van meubelen en showroom en is een inventarisatie gemaakt van eventuele schades. Daarnaast is het vervangen van 8 producten per jaar inbegrepen. Wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden en tarieven.