QINTEC VOOR DE PROFESSIONAL

Service als verlengstuk van uw salesafdeling. Uiteraard streeft u naar het beste eindresultaat, maar ondanks dat kunnen er nog losse eindjes zijn. Qintec Aftersales service draagt bij aan het adequaat completeren van een volwaardig eindproduct. En dit draagt uiteindelijk bij aan uw goede naam.

Qintec is gespecialiseerd in onafhankelijke product- en montage beoordelingen, reparatie of vervanging van keuken, sanitaire producten en aanverwanten. Wij denken graag mee met de leverancier over de beste oplossing of ter verbetering van een product, zodat de storing niet nogmaals voor hoeft te komen.

Laat ons uw kwaliteiten versterken!

Een keuken is het pronkstuk in een woning, consumenten schaffen maar één, misschien twee keer in hen leven een keuken aan. Een keuken is niet vaak in één keer gereed, er is veelal wel iets wat afgesteld of vervangen dient te worden. Qintec is gespecialiseerd in het tevreden maken van de klant, rating 10 is het doel! Niet alleen het recht hangen van het deurtje maar ook de klantbeleving is een van de kwaliteiten die Qintec te bieden heeft.

Service als verlengstuk van uw sales, uw “technischedienst” uitbesteed. Verkoop zonder goede aftersales service kan een vervangings- of herhalingsaankoop belemmeren. Fabrikanten en leveranciers streven naar het leveren van een 100% in orde product. Ondanks die insteek komt het voor dat de inzet van aftersales service nodig is om een probleem op te lossen.

Aftersales service zit in Qintec’s DNA. Wij zijn gespecialiseerd in onafhankelijke product- en/of montage beoordelingen; we adviseren, repareren of vervangen producten adequaat en doeltreffend. We denken mee met u als leverancier en kunnen u adviseren is het bieden van de juiste oplossing. Onze adviezen kunnen zelfs doordringen tot aan de productie van het product. Zodat een volgende soortgelijke storing niet meer aan de orde is. Met deze krachtige samenwerking blijft voor uw klant niets anders over, dan bij een volgende aankoop van sanitair bij u aan te kloppen.