QINTEC VOOR DE PROFESSIONAL

Service als verlengstuk van uw salesafdeling. Uiteraard streeft u naar het beste eindresultaat, maar ondanks dat kunnen er nog losse eindjes zijn. Qintec Aftersales service draagt bij aan het adequaat completeren van een volwaardig eindproduct. En dit draagt uiteindelijk bij aan uw goede naam.

Qintec is gespecialiseerd in onafhankelijke product- en montage beoordelingen, reparatie of vervanging van sanitaire producten en aanverwanten. Wij denken graag mee met de leverancier over de beste oplossing of ter verbetering van een product, zodat de storing niet nogmaals voor hoeft te komen.

Laat ons uw kwaliteiten versterken!

Qintec heeft jarenlange ervaring in maatwerk producten. Om een perfecte maatwerk oplossing te kunnen afleveren is een nauwkeurige voorbereiding gewenst. Het product moet perfect passen in de opgenomen situatie. Dit secure werk kunt u gerust aan Qintec over laten.

Zodra de consument een maatwerk product heeft aangeschaft, schakelt u Qintec in om met de benodigde informatie de maatvoeringen ter plekke op te nemen. Qintec koppelt de maatvoeringen terug aan de opdrachtgever ter bestelling van het product. Na productie kan de levering bij Qintec plaatsvinden. Vervolgens nemen wij contact op met de eindgebruiker voor het maken van een montageafspraak. Voordeel is dat de consument eenmalig thuis hoeft te zijn voor levering en montage. Door het maatwerk kan het sanitair, het meubel of het glasproduct perfect worden geplaatst. Dit draagt bij aan een lange levensduur en gebruikersgemak voor de eindgebruiker.

Service als verlengstuk van uw sales. Verkoop zonder goede aftersales service kan een vervangings- of herhalingsaankoop belemmeren. Fabrikanten en leveranciers streven naar het leveren van een 100% in orde product. Ondanks die insteek komt het voor dat de inzet van aftersales service nodig is om een probleem op te lossen.

Aftersales service zit in Qintec’s DNA. Wij zijn gespecialiseerd in onafhankelijke product- en/of montage beoordelingen; we adviseren, repareren of vervangen producten adequaat en doeltreffend. We denken mee met u als leverancier en kunnen u adviseren is het bieden van de juiste oplossing. Onze adviezen kunnen zelfs doordringen tot aan de productie van het product. Zodat een volgende soortgelijke storing niet meer aan de orde is. Met deze krachtige samenwerking blijft voor uw klant niets anders over, dan bij een volgende aankoop van sanitair bij u aan te kloppen.