Het monteren van badkamermeubelen en sanitaire producten is geen eenvoudige klus. Om er zeker van te zijn dat u jarenlang plezier kunt beleven aan uw aankopen, schakel ons in om de montage te verzorgen.

U beleeft direct plezier aan uw badkamer of sanitaire ruimte. U kunt de badkamerproducten zelf inkopen bij een leverancier of via een van onze partners. Kiest u voor de laatste optie, dan leveren wij de producten op de dag van montage. Dat bespaart u een dag thuisblijven voor de levering.

rsz_shutterstock_171021620Qintec heeft jarenlange ervaring in maatwerk sanitaire producten, meubelen en doucheoplossingen. Om een perfecte maatwerk oplossing te kunnen afleveren is een nauwkeurige voorbereiding gewenst. Het product moet perfect passen in de opgenomen situatie. Dit secure werk kunt u gerust aan Qintec over laten.

Zodra de u een doucheoplossing of een ander maatwerk product wenst, schakel Qintec in om met de benodigde informatie de maatvoeringen ter plekke op te nemen. Met de specifieke maatvoeringen bestelt Qintec uw gewenste product. Na productie kan de levering bij Qintec plaatsvinden en nemen wij vervolgens contact met u op voor het maken van een montageafspraak. Voordeel is dat u eenmalig thuis hoeft te zijn voor levering en montage. Door het maatwerk kan het sanitair, het meubel of het glasproduct perfect worden geplaatst. Dit draagt bij aan een lange levensduur en gebruikersgemak voor u als eindgebruiker.

rsz_shutterstock_70000549Qintec verzorgt montage van alle denkbare sanitaire producten: van wastafel tot toiletpot en van handdoekhaakje tot complete badkamermeubelen. Als u voor Qintec kiest, bent u er zeker van dat het resultaat naar uw zin is. De kastdeurtjes hangen recht, de spiegel op de juiste hoogte en het handdoekhaakje op een geschikte plek.

Indien u bij een van onze aangesloten leveranciers uw sanitair heeft gekocht, kunt u aangeven de montage door Qintec te laten uitvoeren. Bijkomend voordeel is dat wij uw producten meenemen op de dag van montage. Daarmee voorkomen wij dat u nog een dag extra thuis bent om de levering in ontvangst te nemen. En mocht na montage blijken dat er iets mankeert, lossen wij het rechtstreeks op met de bij Qintec aangesloten leveranciers.

rsz_shutterstock_151476278Een douchewand is vervaardigd uit glas en daardoor een kwetsbaar product. Doucheoplossingen bestaan veelal uit bewegende delen. Belangrijk is dat de wand of cabine op een vakkundige manier wordt gemonteerd om te voorkomen dat er gebruikersproblemen ontstaan of dat de wand beschadigt.

In onze shop vindt u een selectie aan douchewanden of –cabines. Indien u kiest voor een van de modellen, maken wij een afspraak met u om de situatie in uw badkamer op te nemen en met u te bespreken. Aan de hand van de maatvoeringen wordt uw bestelling speciaal voor u gemaakt. De douchewand of –cabine past precies op de plaats zoals vooraf besproken. Wij leveren en plaatsen uw maatwerk op een afgesproken dag en tijdstip.

Indien hier niet uw gewenste model tussen staat verwijzen wij u graag door naar een van onze partners.

rsz_shutterstock_221243248Hulpmiddelen vereenvoudigen het gebruik van uw badkamer of toiletruimte. Het is belangrijk dat de hulpmiddel(en) vakkundig en veilig zijn gemonteerd om u optimaal te kunnen ondersteunen.

Qintec is installateur van onder andere Linido Handicare hulpmiddelen. Wij kennen de producten en weten welke bevestigingsmaterialen gebruikt moeten worden om de hulpmiddelen veilig te monteren.