Het monteren van badkamermeubelen en sanitaire producten is geen eenvoudige klus. Om er zeker van te zijn dat uw klant jarenlang plezier kan beleven van de badkamer, schakel je Qintec in om de montage te verzorgen.

rsz_shutterstock_171021620Qintec heeft jarenlange ervaring in maatwerk sanitaire producten, meubelen en doucheoplossingen. Om een perfecte maatwerk oplossing te kunnen afleveren is een nauwkeurige voorbereiding gewenst. Het product moet perfect passen in de opgenomen situatie. Dit secure werk kunt u gerust aan Qintec over laten.

Zodra er een doucheoplossing of een ander maatwerk product gewenst is. Schakel Qintec in om met de benodigde informatie de maatvoeringen ter plekke op te nemen. Met de specifieke maatvoeringen kan het product worden besteld. Na productie kan de levering bij Qintec plaatsvinden en nemen wij vervolgens contact met uw klant voor het maken van een montageafspraak. Voordeel voor uw klant is dat zij eenmalig thuis hoeven te zijn voor levering en montage.

rsz_shutterstock_151476278Een douchewand is vervaardigd uit glas en daardoor een kwetsbaar product. Doucheoplossingen bestaan veelal uit bewegende delen. Belangrijk is dat de wand of cabine op een vakkundige manier wordt gemonteerd om te voorkomen dat er gebruikersproblemen ontstaan of dat de wand beschadigt.

Qintec heeft de juiste precisie en kunde in handen om deze vaak als lastig ervaren projecten voor u af te handelen.