Een uniek glasoplossing in uw interieur voor een optimale lichtopbrengst of een doorkijk naar een andere ruimte. Qintec biedt de oplossing. Een maatwerk kamerdeur, een hygiënisch keukenblad van glas of een stabiele balustrade. Met glas zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

rsz_shutterstock_189496868

Qintec heeft jarenlange ervaring in maatwerk glasoplossingen. Om een perfecte maatwerk oplossing te kunnen afleveren is een nauwkeurige voorbereiding gewenst. Het product moet perfect passen in de opgenomen situatie. Dit secure werk kunt u gerust aan Qintec over laten.

Zodra de u een glasoplossing of een ander maatwerk product wenst, schakel Qintec in om met de benodigde informatie de maatvoeringen ter plekke op te nemen. Met de specifieke maatvoeringen bestelt Qintec uw gewenste product. Na productie kan de levering bij Qintec plaatsvinden en nemen wij vervolgens contact met u op voor het maken van een montageafspraak. Voordeel is dat u eenmalig thuis hoeft te zijn voor levering en montage. Door het maatwerk kan het glasproduct perfect worden geplaatst. Dit draagt bij aan een lange levensduur en gebruikersgemak voor u als eindgebruiker.

rsz_shutterstock_262751129

Een glazen deur in uw interieur of een ruimte afscheiden met een glazen wand geeft veel extra licht in uw woning of verblijfsruimte. Het ruimtelijk effect dat een glazen oplossing biedt, geeft een gevoel van vrijheid en rust.

Glas biedt een legio aan mogelijkheden en dat resulteert in een passende oplossing. Qintec adviseert u graag om de juiste keuze te kunnen maken. We nemen de situatie op en als u heeft beslist om de aankoop te doen, regelen wij uw bestelling en zorgen we voor een perfecte montage.

rsz_shutterstock_262409183

Een veilige omheining om een vijver of een transparante trapleuning geven een ruimte een prachtige uitstraling. De mogelijkheden van glas zijn eindeloos. Laat u goed adviseren om de veiligheid te waarborgen. Qintec kunt u daarbij helpen. Daarnaast zorgen we voor het opnemen van de maatvoering, de bestelling van de glasoplossing en na fabricage kunnen wij deze voor u monteren.

 

rsz_shutterstock_256005370Bladen of achterwanden in badkamer of keuken kunnen uiteraard ook van glas worden gemaakt. Het geeft een elegante uitstraling en het biedt gemak bij het onderhoud daarvan. Mooie oplossingen in allerlei kleuren of juist een mat-witte afwerking. Ook hierbij is maatwerk belangrijk. Een perfect passende glasoplossing voor optimale hygiëne en gemak in onderhoud. Qintec adviseert u graag en kan het maatwerk, de bestelling en montage voor u verzorgen.