Mocht u een partner zoeken voor het ontwikkelen van een technisch product of die mee kan denken met het vormgeven van een idee naar een bruikbaar en vernieuwend product, dan is Qintec graag uw partner.

Iedere dag komen wij in sanitaire ruimten, keukens en showrooms. We komen direct in aanraking met de gemakken en ongemakken van de verschillende producten, bekijken het op een afstandje of juist tot in de detail. En dat inspireert ons om nieuwe producten en ideeën te ontwikkelen.

Qintec geeft cursussen in dat wat ons onderscheidt. Uw mensen aan de hand nemen en uitleg geven aan hoe je omgaat met verbeterde technieken of wat de meest optimale en efficiënte manier is van montage van sanitaire producten. Door deze tools aan te reiken is de kans op breuk, beschadigingen of niet goed functioneren aanzienlijk kleiner.

Qintec streeft altijd naar een optimaal product. Dit is de reden dat er altijd met de opdrachtgevers wordt nagedacht over het verbeteren van de producten en situaties. Bij Qintec draait het altijd om samenwerken!